logo_med_tekst.gif

Tilmelding til årsmødet 2019

På de næste sider tilmelder du dig til årsmødet. Vi har bl.a. brug for oplysninger om, hvordan du vil indkvarteres, og hvilken workshop du vil deltage i.

Alle, der ønsker at deltage i årsmødet, skal tilmelde sig via hjemmesiden. Det har ingen betydning for tilmeldingen, om en deltager er delegeret eller ikke-delegeret. Hvem distriktsforeningerne har valgt som delegerede, får Landsforeningen oplysninger om af foreningerne.

 

Med denne tilmelding giver du dit samtykke til at vi indhenter og opbevarer kontaktoplysninger til brug i forbindelse med arrangementet. Blandt andet til deltagerlister, som deles med øvrige deltagere og opbevares til brug for administration og opfølgning.

Har du bemærkninger til dette, bedes du kontakte Landsforeningens sekretariat.


Vedr. foto: Der vil eventuelt blive taget fotos til brug i Landsforeningens medier, blandt andet blad, hjemmeside og Facebook. Hvis ikke du ønsker at blive fotograferet, kan du kontakte fotografen.

 

Find dit navn nedenfor 
Nedenfor kan du finde dit navn. Vælg først stift og fortsæt mod højre med at vælge, indtil du kan vælge dit navn på listen blandt menighedsrådets medlemmer. Har du et særligt medlemskab jf. vedtægternes § 5, stk. 3, kontakt da Landsforeningens sekretariat på 8732 2133.

Stift
Provsti
Menighedsråd

Få hjælp
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så send en mail til kontor@menighedsraad.dk eller ring til os på tlf.: 8732 2133.