logo_med_tekst.gif
Frise - Medlemsbutik

Du skal være logget på som bruger for at gennemføre en bestilling

1. Gå til menupunktet 'Varer' for at komme til butikken.
  2. Vælg den ønskede varegruppe eller søg direkte efter en konkret vare.
  3. Læg de(n) ønskede vare(r) i indkøbskurven ved at trykke på knappen 'Bestil' ud for den pågældende vare. Indholdet af kurven vil kunne ses umiddelbart til højre.
  4. Når du er klar til bestilling, så tryk på 'Gå til kassen' i højre side under indkøbskurven.
  5. Rediger evt. antallet af varer, og tryk herefter på ’Videre’
  6. På den efterfølgende side skal bestillers navn angives. Derudover skal der angives en leveringsadresse hvortil varerne sendes. På siden ses den samlede pris på bestillingen, inkl. ekspeditionsgebyr, fragt og moms. Tryk herefter på ’Videre’.
  7. Bestilling afgives ved at acceptere salgs- og leveringsbetingelserne, og efterfølgende ved at trykke på ’Send bestilling’.
  8. Ordrebekræftelsen vises på skærmen, og sendes ligeledes pr. e-mail til menighedsrådets e-postkasse.
  9. Gennemføres bestillingen inden kl. 14.00, er leveringstiden 1-2 hverdage.

Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på varer købt hos Landsforeningen.

Telefonisk bestilling
Ved telefonisk bestilling er det også vigtigt at oplyse menighedsrådets firecifrede myndighedskode samt nummer og/eller navn på de varer, du ønsker at bestille. Nedenfor gives gode råd til, hvordan du finder de nødvendige oplysninger, inden du bestiller:

- Undersøge konkret hvilket produkt, du vil bestille på www.menighedsraad.dk, da alle

oplysninger om Forlagets produkter findes her uden login, både i form af billeder og

beskrivelser.

- Noter varenummer og/eller varenavn.

- Klik gerne på ”Læs mere”, hvor der er længere beskrivelser af produkterne.

- Det koster 65,- i gebyr at bestille over telefonen. Dafolo, der huser og distribuerer varer

fra Landsforeningens Forlag, har åben for telefonerne:
  Mandag-torsdag: 8-16, fredag: 9-14.

- Spørgsmål til dine bestillinger skal rettes til Dafolo A/S

- Spørgsmål til og rådgivning om produkterne skal du rette til Landsforeningens kontor på

tlf.: 8732 2133, da Dafolo A/S har ikke detailkendskab til de enkelte produkter på Forlaget.